На Дніпропетровщині знайдено мертвим колишнього кандидата в мери Кривого Рогу

Мертвий колишній кандидат в мери Кривого Рогу
Мертвий колишній кандидат в мери Кривого Рогу

У селищі Кудашівка Дніпропетровської області знайшли тіло Дмитра Шевчика, екскандидата у мери Кривого Рогу та колишнього гендиректора Центрального гірничо-збагачувального комбінату. За попередніми даними, це може бути самогубство, оскільки чоловіка знайшли із мисливською рушницею. Шевчик залишився без дружини і трьох синів. Наразі на місці події працює поліція.

Дмитро Шевчик балотувався на посаду мера Кривого Рогу у 2020 році від партії "Слуга народу", але переміг його опонент Костянтин Павлов від ОПЗЖ. Павлов став кандидатом на другий тур виборів, оскільки Юрій Вілкул, який отримав більше голосів, відхилив свою кандидатуру. В результаті, Павлов отримав підтримку 56,97% виборців і переміг Шевчика. Зазначимо, що перед виборами Павлов обіцяв перетворити Кривий Ріг на сучасне та комфортне місто, де будуть створені інноваційні кластери, парки та пляжі, а також проведений ремонт шкіл і лікарень за рахунок бюджету.

Ця смерть Шевчика стала уже третьою в сім'ї. За два місяці після смерті Костянтина Павлова, його брат також помер. А ще через місяць смерть обійшла його двоюрідного брата. Точні обставини їхньої смерті не встановлені.

Читайте також