На лікарню у Газі впала ракета терористів - ЦАХАЛ

На лікарню у Газі впала ракета терористів - ЦАХАЛ

Армія оборони Ізраїлю заявляє, що не брала участі у вибуху, який стався в лікарні в Секторі Гази. Про це повідомив речник ЦАХАЛу, контрадмірал Даніель Хагарі. За його словами, армія не здійснювала жодних дій у цьому районі на момент вибуху. Він також зазначив, що цей вибух стався через осічку ракети бойовиків.

За даними розвіддань з різних джерел, будь-яка інформація свідчить про те, що Ісламський Джихад несе відповідальність за невдале запуск ракети, яка потрапила в лікарню в Газі. Аналіз продуктивності систем ЦАХАЛу показує, що шквал ракет був випущений терористами в Газі та пролетів у непосредственной близькості від лікарні Аль-Ахлі в Газі", - зазначив Хагарі.

Терористичні організації регулярно обстрілюють Ізраїль з Сектора Гази. За весь період війни, яка почалася 7 жовтня, в Газі впали близько 450 ракет.

Лікарня Аль-Ахлі в Секторі Гази потрапила під удар. Сотні людей знаходяться під уламками. Звіти повідомляють про щонайменше 500 загиблих осіб.

ХАМАС фактично звинуватив Ізраїль у вчиненні удару по лікарні.

Бойовики ХАМАС марно намагалися запустити ракету, в результаті чого в лікарні в Газі стався вибух. Про це повідомив місцевий телеканал i24 з посиланням на результати початкового розслідування ЦАХАЛу.

Читайте також: