На Одещині на вулиці знайдено мертвого чоловіка у формі

У Подільську Одеської області знайшли мертвого чоловіка у формі.

На вулиці проспекту Шевченка в місті Подільськ, що знаходиться в Одеській області, городянин знайшов тіло невідомого чоловіка, який був одягнений у військову форму. Про це повідомляє видання "Думська". Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, яка намагається з'ясувати обставини смерті.

Свідок події повідомив, що він знайшов тіло о 7:00 ранку в центральній частині міста. За словами журналістів, загиблий знаходився в крові, мав вигляд близько 40 років та був сильно побитий, до того ж його обличчя було нечитабельне через отримані травми. Відомості про самого загиблого його особистість, а також причину його смерті поки не відомі.

Серія нападів на військовослужбовців

Нещодавно стало відомо про кілька нападів на військовослужбовців в Україні. В жовтні у місті Чорноморськ Одеської області група осіб побила старшого сержанта української армії, який внаслідок отриманих травм помер у лікарні. Нападники також були військовослужбовцями. Також у Івано-Франківській області затримали зловмисника, який наніс військовослужбовцю тяжкі тілесні ушкодження, ударивши його металевим предметом по голові. У Чернівцях група зловмисників побила військового, який отримав дві контузії, через те, що вони не шуміли під його вікнами о першій годині ночі. Про мотиви та замовників цих нападів поки немає інформації.