На Полтавщині уламки ворожого дрона пошкодили електролінію, відсутнє світло

Збитий дрон, який напав на Полтавщину у ніч на 27 лютого, пошкодив електролінію в Лубенському районі. Про це повідомив глава Полтавської ОВА Філіп Пронін.

«Внаслідок цього без світла залишилися 208 побутових та чотири юридичних споживачів. Нині фахівці в посиленому режимі працюють над відновленням електропостачання», — йдеться у повідомленні. 

У ніч проти 27 лютого в Полтаві сталися вибухи. Раніше в області була оголошена повітряна тривога через загрозу ворожих ракетних ударів.

В командуванні Повітряних сил Збройних сил України заявили про загрозу з боку російських окупантів, які можуть завдати ударів із застосуванням балістичних ракет.

Як повідомлялося раніше, у ніч проти 27 лютого російські загарбники запустили 13 дронів-камікадзе типу «Шахед», балістичні ракети «Іскандер-М»/KN-23, чотири керовані авіаційні ракети Х-59 та одну протирадіолокаційну ракету Х-31П. За допомогою систем ППО Збройних сил України було знищено 11 безпілотників та дві ракети. 

Триває 734-та доба війни Росії проти України

Протягом останньої доби сталося 96 бойових зіткнень. Ворог здійснив 6 ракетних та 92 авіаційних удари, а також 110 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Учора вночі російські окупанти знову напали на Україну, використавши БПЛА типу “Shahed-136/131”. Інформація щодо цього нападу поки уточнюється.