Обстріли Авдіївки слабшають, але є жертви

Обстріли Авдіївки слабшають, але є жертви

Наразі Авдіївку від російських обстрілів обстрілів менше, але двоє людей загинули від обстрілу на захід від міста. Про це повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі національного телемарафону. Кількість обстрілів сьогодні зменшилась порівняно з учорашнім днем.

За останні дні обстріли були спрямовані південніше від Авдіївки, зокрема на Первомайське. Навіть дощ, який пішов в районі обіду, не вплинув на інтенсивність обстрілів. Втім, начальник адміністрації зазначив, що багато атак відбувається на позиціях захисників міста, і обстріли тривають як вдень, так і вночі.

За добу не було поранених або загиблих серед захисників міста Авдіївка. Проте, повідомлення про загибель однієї людини в результаті авіаційного удару під завалами підтверджується. Чотири тіла до цих пір залишаються під завалами.

Окупанти продовжують намагатись захопити місто Авдіївка на Донеччині, проте інтенсивність бойових дій поступово зменшується. За словами начальника міської військової адміністрації Віталія Барабаша, окупанти масово штурмують місто, використовуючи до 10 тисяч солдатів. У останні дні ворожа армія обстрілювала дороги, що ведуть до міста, а також використовувала запальні боєприпаси.

Читайте також: