"Одна з бригад в них вже закінчилася": військовий розповів про бої під Авдіївкою

У зоні Авдіївки Збройні сили України зафіксували певне затишшя в штурмах, що проводяться російськими окупантами. Це може бути пов'язано зі значними втратами ворога, як розповів командир взводу БПЛА 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка ЗСУ Андрій Серган на "Радіо Свобода".

У той же час, за словами Сергана, сили оборони України готуються до нової хвилі штурмів.

"Зараз одна з бригад уже закінчила своє завдання, і інша бригада прийшла на заміну. Це регулярні військові. Ми очікуємо потужної хвилі штурмів", - заявив Серган.

Та він підкреслив, що ЗСУ готуються дати гідну відсіч загарбникам.

"В будь-якому випадку, вони відійдуть, якій було хвилі, і потім нова Хвиля може наступити. Тому ми готуємо техніку та особовий склад, щоб гідно запобігти нашому ворогові", - додав Серган.

  • У районі Авдіївки на Донеччині зараз тривають бої, окупанти намагаються захопити місто, але інтенсивність їхніх дій зменшується. Про це повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

  • Російські окупанти вислали близько 10 тисяч солдатів для штурму Авдіївки на Донеччині. Останніми днями ворог обстрілює дороги, що ведуть до міста, а також місто саме запальними боєприпасами.

Читайте також: