Оголювали груди та показували сідниці. Що публікували українки цього "хтивогопонеділка"

Оголювали груди та показували сідниці. Що публікували українки цього

Кожного тижня користувачі Twitter діляться відвертим змістом, використовуючи хештеги #хтивийпонеділок або #sexymonday. Багато українок приєднуються до цієї пікантної традиції, позуючи в прозорій білизні та оголеними.

Gazeta.ua зібрала найяскравіші фотографії, які були опубліковані в Twitter цього понеділка.

Хтивийпонеділок - це флешмоб, в рамках якого користувачі Twitter публікують фотографії в стилі ню під хештегами #хтивийпонеділок або #sexymonday та отримують коментарі. Люди роблять це з різних мотивів: щоб показати своє тіло, привернути увагу до політичної події або виразити себе.

Існували позначення для "оголених" днів тижня до появи хтивихпонеділків. Час від часу в англомовному Twitter намагалися запровадити Національний день нюдсів, коли кожен міг запитати нюдси та отримати їх у приватних повідомленнях. Це було вперше зроблено в 2012 році. Проблема полягала в тому, що було близько 10 різних днів нюдсів, і вони проводилися у різний час.

Учасники флешмобу не завжди повністю роздягаються. Найчастіше вони публікують фотографії в спідньому або в сарафані з опущеною бретелькою, піднятою спідницею чи футболкою тощо.

Читайте також: