Окупанти масовано ударили з артилерії і авіації по кількох містах: які наслідки

Напередодні росіяни завдали удару по передмістю Краматорська Донецької області.

На Волноваському напрямку зафіксовано 22 артобстріли і чотири авіаудари по Вугледару, повідомив 29 травня керівник обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"Під вогнем опинилася Пречистівка. У Комарській громаді постраждали Шевченко і Бурлацьке. На Донецькому напрямку вночі ворог завдав авіаудару по Авдіївці, а на ранок обстріляв місто з артилерії та "Градів". Снаряди влучили як у житловий сектор, так і в промзону. У Кураховому пошкоджено 16 приватних будинків", ‒ ідеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

На Горлівському напрямку у Торецьку пошкоджено три будинки, у Часовоярській громаді ‒ чотири приватні будинки та багатоповерхівку. На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Ямполі Лиманської громади.

За минулу добу поліцейські Донеччини зібрали докази 25 воєнних злочинів Росії.

"Під ударами окупантів перебували вісім населених пунктів. Обстрілів зазнали міста Авдіївка, Часів Яр, смт Велика Новосілка, Південне, Ясногірка, села Карлівка, Новоочеретувате, Скудне. Ворог продовжував знищувати Авдіївку, завдав по житловому сектору 16 ударів, із яких шість авіаційні. Крім того, сьогодні після опівночі рашисти накрили з "Ураганів" місто Курахове", ‒ заявили в Нацполіції.

Унаслідок мінометного обстрілу Південного постраждали оселі мирних жителів.

Цієї ночі Росія атакувала Україну бойовими дронами-камікадзе, а також ракетами з літаків стратегічної авіації з Каспійського моря. Одна з ракет долетіла і до Львівської області.