Окупанти влаштували жорстоку бійку в кримському кафе (відео)

Окупанти уряду російської Федерації напали на мирних жителів кафе у Криму

У тимчасово окупованому Криму російські окупанти побили відвідувачів кафе і влаштували стрілянину. Інцидент стався у селищі Чорноморськ. Відео з камер спостереження опублікували місцеві Telegram-канали.

Судячи з записів камери, російські бойовики використовували кийки для нападу на цивільних громадян і стріляли поруч із головами відвідувачів та в повітря.

Очевидиця інциденту написала в соцмережах: "Моя кохана людина у важкому стані в лікарні... У мене серце кров'ю обливається від звірства".

Пізніше, вона розповіла, що конфлікт між військовими та відвідувачами кафе виник через невподобання бійців до їхньої поведінки. Військові запросили підтримку зі свого підрозділу для врегулювання конфлікту.

За повідомленнями російських ЗМІ, кримінальну справу порушили щодо цього нападу. Однак, офіційно ця інформація не підтверджена.

Також, є низка повідомлень, що ініціатори нападу отримали покарання з боку свого підрозділу, і публікуються фото побитих чоловіків.

81-ша бригада добровольців "Ведмеді" була заснована в 2023 році в Криму і входить до складу приватної військової компанії "Редут". За даними "Крим. Реалії", "Ведмеді" тренують народне ополчення Криму на прохання окупаційного лідера Сергія Аксьонова.

Нагадаємо, що в окупованому Криму московські попи планують відкриття чоловічого монастиря на території заповідника "Херсонес Таврійський".