Отримувач підмінив вміст дорогої посилки: у Новій пошті відповіли, що робити

Підроблений вміст посилки
Підроблений вміст посилки

Клієнт Нової пошти заявив про підміну вмісту посилки

Одному з клієнтів Нової пошти стало відомо, що отримувач його посилки вчинив підміну її вмісту. Цю інформацію він опублікував у коментарях під постом компанії на Facebook.

"Отримувач підмінив вміст посилки 20400375537004, я їду на те відділення забрати посилку. Буду через 10хв на 75 від, нікуди не дівайте те, що залишилося від посилки!!"

Клієнт наголосив, що він надсилає запечатаний товар із заводською пломбою.

"Ваш співробітник особисто розкрив товар"

Представники Нової пошти визначилися зі своїм ставленням до цієї ситуації. Вони виразили своє жаль і обіцяли подарунок від компанії.

"Поспішаємо все перевірити, просимо трохи часу. Незабаром повернемося до вас. Нам дійсно прикро, що сталася така ситуація, вже вказали винних. Щоб трохи покращити настрій, підкажіть, будь ласка, чи зручно буде отримати подаруночок від імені компанії за даними відправника в накладній?"

Компанія підкреслила, що кожна ситуація розглядається окремо і завжди старається вирішити її і компенсувати реальну ціну товару.

З свого боку клієнт заявив, що намір писати скаргу. Представники Нової пошти порадили йому зафіксувати звернення в мобільному додатку.

Раніше Нова пошта розповіла про причину використання великих коробок та паперового наповнювача при упаковці посилок.

Читайте також