Отруйники України: російська мова та миші у патріотичних трусиках

Українськомовні отруйники в патріотичних трусиках
Українськомовні отруйники в патріотичних трусиках

Ініціатива народної депутатки Піпи щодо примушування російськомовних дітей розмовляти українською мовою всупереч усім законам і здоровому глузду є найкращою ілюстрацією того, що політична культура нашого П'ємонту - Львова не здатна нічого народити, крім тупої, обмеженої корупційної миші в "патріотичних трусиках". Ця миша, несамовито волаючи про декомунізацію, буде відтворювати всі елементи комуністичної політики як ширму, що прикриває жадібні хоботки, які лізуть у бюджетні потоки, поки синя від голоду туша корови Другої республіки б'ється в агонії.

Власне кажучи, львів'яни-політики зробили максимум, щоб ця агонія настала швидше. Росіяни можуть роздавати ордени Піпам пачками, тому що за 33 роки вони виконали всі завдання Росії щодо знищення української державності.

Львів'яни навіть не розуміють, наскільки вони виглядають смішно, коли у Львові вішають таблички на кшталт цієї, що на фотці. Навіщо у Львові підкреслювати, що розмовляєш українською, якщо навколо і так усі розмовляють українською?

Насправді проблема Львова в нездатності змінюватися, тому, досягнувши буквально всього, чого хотів РУХ у культурній політиці держави, львів'яни раптом відкрили для себе, що це нічого не змінює по суті. Можна 1000 разів написати, що потрібно говорити українською, але це не змінює того факту, що діти говорять російською, якщо вони так хочуть і цього хочуть у їхніх сім'ях. І далі залишається... ну хіба що різками бити дітей, тому що депутатам зі Львова потрібно хоч якось виправдовувати факт свого існування перед виборцями. А депутатка збанкрутілого "Голосу" (а до того - збанкрутілої "Самопомочі") розуміє, що скоро вибори, а мовне питання можна втюхувати вічно, оскільки Львів залишається неадаптивною провінцією, бурмочучи незв'язно "Абирвалг" у дусі Шарікова і буквально відтворюючи шаріковщину такого нелюбого Булгакова.

Найтрагікомічніше, що і україномовні діти виборців Піпи, і російськомовні діти, яких недалека Піпа хоче палицею розвалюваної "освіти" змушувати говорити українською, всі дружно мріють злиняти з абсурдного раю Другої Української республіки. А чого ж не хотіти, якщо вона нічого не може запропонувати, крім страждань, ідіотизму та безвідповідальності еліти, яка для прикриття крадіжок бюджету готова городити будь-яку нісенітницю, навіть якщо ця нісенітниця самовбивча за своєю суттю. І ці діти валять з України при першій можливості, поки "Піпи" городять чергову тупорилу казку в дусі демографічної стратегії Кабміну до 2050 року. Яка демографічна стратегія, ідіоти, коли від вас розбігаються люди, як таргани від дихлофосу.

Ще одна іронія полягає в тому, що чим більше "Піпи" руйнують українську державу, тим більше біженців прибуває зі сходу до Львова, незворотно змінюючи його соціальну структуру. Львів'яни, будьте пильні! Хоча впевнений, що жадібність все ж візьме гору, і квартири будуть продані "східнякам", як би не було гірко від їхньої російської мови... Втім, як це було завжди :)

Я не знаю... А може, це неусвідомлена стратегія "Піп"? Здогадуючись, що вони імпотентні по суті, вони педалюють колапс української держави, щоб через більшовицьке "до основанія, а затем мы наш, мы новый мир построим, кто был никем, тот станет всем" досягти більшого? Але ми ж розуміємо, що ця наївна віра в повторення УНРівщини закінчиться тим, чим завжди закінчувалася в історії України - окупацією.

Тому завдання відведення України від катастрофи доведеться вирішувати прямо протилежними методами, бо "П'ємонт" забезпечив тотальний організаційний та ідеологічний крах Другої республіки. Приїхали!

Читайте також