П'ять фраз, які в стосунках краще не казати

П'ять фраз, які в стосунках краще не казати

Робота над взаєминами є складною та вимагає багато терпіння і витримки. Часто ми робимо помилки, використовуючи нещасливі фрази у спілкуванні з нашим партнером, повідомляє Elle.

Ніколи не згадуйте своїх колишніх у відносинах. Це викликає комплекси, неврози та почуття неповноцінності. Ваш партнер буде думати, що ви все ще кохаєте свого колишнього та хочете повернутися до нього.

Ставтеся до свого партнера з повагою та розумінням. Варто підтримувати його у всіх його діях. Якщо цього не робити, він перестане ділитися з вами своїми планами та переживаннями.

Не перекладайте відповідальність на свого партнера. Завжди обговорюйте те, що вас турбує, та шукайте компроміси разом.

Кожна людина має право на помилку. Не наголошуйте на своїй правоті в той момент, коли партнер наляканий. Це лише погіршить ваші взаємини.

Цими словами ви принижуєте свого партнера. Він буде відчувати себе неповноцінним, і це рано або пізно приведе до розриву.

У закоханих парах іноді виникають моменти, коли обидва поглинаються повсякденними справами та роботою. Відносини стають звичайними. Але хотілося б відчути щось нове, особливе. У таких випадках сексологи рекомендують звернути увагу на інтимне життя. Щоб зробити його більш емоційним та яскравим, можна знову розпалити полум'я пристрасті у відносинах і буквально заново закохатися одне в одного. Урізноманітнити сексуальне життя - це нескладне завдання. Для цього є кілька методів.

Читайте також: