Під час матчу англійської Прем'єр-ліги стався моторошний випадок

У суботу, 16 грудня, відбувся матч між командами "Борнмут" та "Лутон Таун" у рамках 17-го туру Англійської Прем'єр-ліги. Гра проходила на стадіоні "Дін Корт". Однак на 58-й хвилині сталася страшна подія - капітан гостей Том Лок'єр втратив свідомість і його довелося винести з поля на ношах. У зв'язку з цим арбітр запросив команди в роздягальню.

Після деякого часу пресслужба "Лутон Таун" повідомила, що Лок'єр реагує на подразники і показує ознаки життя. Зараз гравцеві належить відвідати лікарню для детального обстеження серця.

Офіційна пресслужба АПЛ повідомила, що матч "Борнмут" - "Лутон Таун" перенесено на невизначений термін. Офіційне заявлення звучить так: "Гра Англійської Прем'єр-ліги між командами "Борнмут" та "Лутон Таун" була призупинена через медичну допомогу футболістові. Ми співчуваємо Тому Лок'єру та всім гравцям, які брали участь у сьогоднішній грі".

За рахунку 1:1 матч було зупинено.

Український футболіст Ілля Забарний відзначився на полі з перших хвилин матчу та став свідком цього жахливого інциденту.

Нагадаємо, що в останньому турі групового етапу Ліги чемпіонів 2023-24 року "Шахтар" з Донецька зазнав поразки від португальського "Порту" з рахунком 5:3.