Погрожує підірвати і забрати дитину: снайперка Емеральд виклала переписку з колишнім

Погрожує підірвати і забрати дитину: снайперка Емеральд виклала переписку з колишнім

Знаменита снайперка Євгенія Емеральд, яка недавно оголосила про своє розлучення, заявила, що її колишній чоловік, Євген Стипанюк, загрожує їй.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала знімки переписки та аудіоповідомлення з його боку.

"Я попереджаю тебе, якщо я почую, побачу або дізнаюсь, що якийсь незнайомий чоловік тримає моє дитинча на руках, я вибухну як бомба (це знаходиться в голосовому повідомленні, що його слід зберегти, мені це байдуже). Я вибухну, і цей чоловік разом з тобою. Немає ніяких сумнівів, що коли наше дитя доросте, ти його не будеш виховувати, я його заберу від тебе. Це станеться через два-три роки", - йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наш канал у Telegram для отримання новин - INKORR

Крім того, чоловік вимагає, щоб Емеральд повернула йому гроші, які він їй дав "в конверті".

"Я напишу заяву, в якій скажу, що моя дружина - дурня, і все. Ти зараз годуєш наше дитя, і я хочу, щоб ти була спокійною. Я не збираюся тебе бити. Те, що ти - дурня, це факт. Ти показала і довела мені це. Якщо я побачу, як якийсь чоловік бере моє дитя на руки, я йому відріжу ці руки", - підсумував Стипанюк.

Переглянути цей пост в Instagram

Допис, поширений Євгенія Емеральд (@emerald.evgeniya)

Нагадаємо, що в минулому жовтні пара влаштувала своє весілля. Незабаром після цього вони стали батьками. В даний момент Емеральд і Стипанюк не можуть розлучитись за документами, оскільки за законодавством шлюб не можна розірвати протягом першого року після народження дитини.

Читайте також: