Показали фото наслідків нічної російської атаки на Полтавщині

Показали фото наслідків нічної російської атаки на Полтавщині

На фото, показаному начальником Полтавської обласної військової адміністрації Філіпом Проніним, можна побачити наслідки нічної російської атаки. Це включає руйнування будівель і розбите скло на автомобілях.

Філіп Пронін розповів, що вони працювали в Миргороді і відвідали місце події, де поспілкувалися з постраждалими людьми, чиє майно було пошкоджене під час атаки.

В результаті цієї ворожої атаки було пошкоджено об'єкт соціальної інфраструктури через вибухову хвилю. В будівлі було частково вибито вікна, повідомив Пронін.

Начальник адміністрації заявив, що всі постраждалі отримають компенсацію відповідно до обласної комплексної програми і мають можливість скористатися державною підтримкою за програмою "єВідновлення".

Також вночі росіяни атакували Хмельницьку область ударними дронами Shahed, а на Полтавщині були випущені ракети і безпілотники. У результаті цих атак постраждали троє людей, включаючи десятирічну дитину.

Уночі росіяни випустили балістичну ракету "Іскандер М", п'ять керованих авіаційних ракет Х-59 і 12 Shahed по Україні. Військові повітряні сили ЗСУ знищили дві ракети Х-59 і 11 Shahed.

Читайте також: