Показали наслідки ракетної атаки РФ на Запоріжжя

Показали наслідки ракетної атаки РФ на Запоріжжя

На данний момент відомо про двох загиблих осіб в місті Запоріжжя. Проводиться розбір завалів, а також працюють рятувальні підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Також троє людей перебувають у лікарні. Про це інформував Дмитро Лубінець, омбудсмен з прав людини, 18 жовтня. Він розмістив нові фотографії з місця атаки, яку здійснили російські збройні сили.

"Ми оперативно працюємо на місці події! Мій представник в Запорізькій області, Михайло Волков, прибув на місце обстрілу житлового будинку в центрі міста російської ракетою. Міська рада розгорнула територіально-інформаційний центр для підтримки постраждалих на подвір'ї цього будинку. Ми забезпечуємо потребувану допомогу в психологічній та медичний сфері. Жителі міста помагають за необхідності", - написав він у своєму повідомленні.

Також доданий посилання на наш телеграм канал новостей - INKORR

В місті загалом вже налагоджено процес реагування на випадки обстрілів.

"Якщо ви потребуєте допомоги або ваши права порушені, будь ласка, звертайтесь до громадської приймальні за адресою вул. Перемоги, 50, каб. 1-3", - додав Лубінець.

У ніч на 18 жовтня російські терористи здійснили шість ракетних ударів по місту Запоріжжя.

На місці терористичної атаки російських збройних сил тривають роботи з пошуку та рятування. Мешканці будинку були евакуйовані, а всім постраждалим буде надано тимчасове житло.

Читайте також: