Посол США Брінк прокоментувала атаку РФ на Одесу

США закликають до підтримки України у боротьбі проти РФ

Посол США в Україні Бріджит Брінк закликала до підтримки України у її боротьбі проти "варварської війни Росії". Про це повідомила Брінк в соцмережі Х.

Протягом останніх 18 годин Росія продовжила обстріли мирних жителів Одеської, Харківської, Дніпропетровської та Сумської областей

Брінк зазначила, що наші думки линуть до жертв цих жахливих атак та закликала до підтримки України у її боротьбі проти РФ.

Унаслідок влучання ворожого дрона в Одесі пошкоджена тепломережа. 11 домівок, школа та дитячий садок залишилися без опалення.

Російські загарбники запустили дрони у Одесі та Харкові

У ніч проти 2 березня російські загарбники запустили по Одесі та області вісім ударних дронів типу "Шахедів". Сім з них було збито, але один дрон влучив у одеську дев'ятиповерхівку, в результаті чого загинули троє людей, серед яких була дитина.

Також, в ніч проти 2 березня російські загарбники запустили по Харкову ударні безпілотники типу "Шахедів". Один з них влучив у подвір'я будинку у Шевченківському районі міста.

Неділя 3 березня в Одесі та області оголошена днем жалоби за загиблими внаслідок ворожого удару, здійсненого в ніч на 2 березня.