Головна

«Повернеться за добавкою». Глава МЗС Британії пояснив, чому потрібно зупинити Путіна

Глава МЗС Британії розповідає про зупинку Путіна

Великобританський міністр закордонних справ Девід Кемерон попереджає, що якщо не зупинити президента Росії Володимира Путіна в Україні, він повернеться за добавкою і скоїть нову агресію. Він переконує, що Велика Британія повинна розуміти, як змінився світ після повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Міністр зазначає, що сили, які управляють Путіним - агресивний Китай і ісламський екстремізм - не зникнуть відразу. Він наголошує, що не можна сподіватися на чарівне повернення світу в його колишній стан. Кемерон закликає Британію, США та інші країни НАТО продовжувати підтримувати Україну.

Міністр також згадує політику умиротворення, яку британський уряд проводив з нацистським режимом Адольфа Гітлера, та констатує, що умиротворення диктаторів врешті-решт руйнує британські інтереси та призводить до втрат людей.

Недавно президент України Володимир Зеленський зустрівся з новопризначеним міністром закордонних справ Великої Британії Девідом Кемероном, який здійснив свій перший іноземний робочий візит у Київі. Того ж дня Девід Кемерон став новим міністром закордонних справ Великої Британії.

Пентагон раніше розповів, в чому полягають помилки Путіна.

Читайте також: