Принц Вільям отримав багато грошей після смерті королеви

Принц Вільям став багатшим після смерті баби Єлизавети II.

Він успадкував Корнуольське герцогство від свого батька Карла III, коли той зійшов на престол, пише Daily Mail.

За 2022-2023 фінансовий рік принц отримає близько $7,6 млн. Наступного року завдяки можливості отримувати щорічний "приватний дохід" з герцогства його "додатковий прибуток" складе понад $25 млн.

Вільям міг отримати більше грошей. Однак через те, що він успадкував герцогство у середині року частину коштів залишили для "оборотного капіталу". Кенсінгтонський палац попросив "одноразове виключення", щоб покрити витрати та залишити заощадження для управління маєтком на наступний рік.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Герцогство зберегло 8,6 мільйона доларів, залишивши Вільяму дохід у розмірі 7,6 мільйона доларів. Очікується, що наступного року Вільям отримає весь прибуток герцогства", йдеться у повідомленні.

Корнуольське герцогство є приватним маєтком, яке 1337 року заснував Едуард III. Кошти, які приносить маєток, заведено використовувати для громадської діяльності та благодійності.

Кейт та Вільям узяли вихідний у день народження доньки. У зв'язку з цим вони пропустили одну з репетицій коронації короля Карла III. Шарлотта приєдналася до своїх батьків та братів (принца 9-річного Джорджа та принца 5-річного Луї) до коронації в суботу. Їхнього дідуся 6 квітня було короновано у Вестмінстерському абатстві разом із королевою-консортом Каміллою.