Путін зробив заяву про війну з США

Путін зробив заяву про війну з США

За останніми новинами, Сполучені Штати Америки готуються до можливої війни з Росією та Китаєм. Водночас, президент РФ Володимир Путін заявив, що країна бажає миру.

Путін, коментуючи ситуацію, зазначив, що всі країни готуються до війни, оскільки дотримуються стародавнього принципу: "хочеш миру - готуйся до війни". Він підкреслив, що Росія хоче миру, і якщо інші країни перейдуть до воєнних дій проти Росії, то це буде зовсім інша ситуація.

Путін також використовував цинічні порівняння, стверджуючи, що війна, яку ведуть його війська в Україні, не може бути порівняна з конфліктом в Ізраїлі. Він наголосив, що воєнні дії з великими ядерними державами - це кардинально інша справа.

Незважаючи на це, Путін заявив, що не вірить у можливість врятування від воєнних конфліктів і заявив, що такий сценарій лише змушує їх стурбовано поспішати до заходів для оборони. Він також засудив ідею воювати одночасно з Росією та Китаєм, назвавши це безглуздою.

  • Сполучені Штати готуються до війни з Росією і Китаєм.
  • Володимир Путін заявив, що Росія бажає миру.
  • Він наголосив на необхідності готуватися до війни, але бажання Росії полягає в досягненні миру.
  • Путін порівняв війну в Україні з конфліктом в Ізраїлі, вказавши, що це абсолютно різні ситуації.

У зв'язку з цими заявами, терористичне угруповання ХАМАС заявило, що підтримує позицію Путіна стосовно ізраїльського конфлікту. Вони висловили вдячність Росії за їх "невтомні зусилля" у боротьбі за свої права.

ХАМАС визначився із своєю позицією, вказавши, що підтримує Росію в контексті "агресії сіоністів проти палестинського народу" і засуджує блокаду Сектора Гази та напади на цивільне населення. Деталі їх заяви можна знайти на телеграм-каналі ХАМАС або в новинах CNN.

Читайте також: