РФ вночі атакувала "шахедами" та ракетою відразу чотири області: є пошкодження та прильоти

РФ вночі атакувала

Російські терористи знову атакували Україну дронами-камікадзе

Вночі була зафіксована атака БПЛА типу Shahed-131/136 на Одеську, Миколаївську та Херсонську області. На підприємстві в Дніпропетровській області також був зафіксований "приліт" дрону-камікадзе.

За інформацією "Хвилі", ці дані були отримані від Сил оборони півдня України, глав Дніпропетровської та Одеської ОВ Сергія Лисака та Олега Кіпера.

За повідомленнями військових, дрони розпочали своє наступні місії звичними маршрутами, але під час польоту виконували складні маневри.

Силами ППО на півдні країни протягом 4,5 годин відбувалися інтенсивні бої проти дронів, які атакували з акваторії моря та окупованих частин Херсонщини.

Загалом, протягом ночі було знищено 20 "шахедів", з них 11 на Одещині, 6 на Миколаївщині, 2 на Херсонщині та 1 на Дніпропетровщині.

Дрони спеціально виконували польоти через населені пункти, ускладнюючи роботу Сил ППО.

На Одещині дрон потрапив в промисловий об'єкт, але пожежу вдалося швидко приборкати, і ніхто не постраждав. Про це повідомив Олег Кіпер.

На Миколаївщині дрон був збитий і впав на відкриту територію, внаслідок чого була пошкоджена лінія електропередач.

Також було знищено два ворожі дрони у Криворізькому та Нікопольському районах Дніпропетровської області, про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Крім атак дронів, РФ також влаштувала ракетний удар по Дніпропетровщині, в результаті якого постраждав один чоловік. Після надання медичної допомоги його відправили додому для подальшого лікування.

Російські війська також приготували артилерійські обстріли та використовували дрони-камікадзе по Нікополю. На щастя, в результаті атак не було загиблих чи поранених. Інфраструктурний об'єкт був пошкоджений, але пожежу оперативно загасили.

Додаткова інформація

Також варто зазначити, що 9 березня на Дніпропетровщині загинув підліток через обстріл окупантів.

Читайте також: