РФ замовчує 90% інформації про невдачі у війні

РФ замовчує 90% інформації про невдачі у війні

У російському суспільстві виникло незадоволення обмеженим доступом до інформації про провалі армії РФ на фронті в Україні.

Нещодавно російські блогери були розлючені через відсутність згадки про генерал-лейтенанта Андрія Сичова, якого, за інформацією американського Інституту вивчення війни (ISW), було призначено відсторонити від командних обов'язків через неефективність в районі Бахмута на Донбасі.

ISW повідомляє, що у вересні цього року втрати Збройних сил РФ в районі Бахмута становлять 1500 осіб. Також існує інформація про заборону російських ЗМІ і військових кореспондентів публікувати негативні новини про бойові події в Україні.

Згідно зі статистикою ISW, російські ЗМІ публікують всього 10-20% інформації, яка є правдивою. Решта інформації приховується Кремлем з різних причин.

Загалом, до 17 жовтня загальні бойові втрати Росії становлять понад 289 430 військових. За останню добу українські захисники знищили понад 800 російських загарбників, повідомили представники Генерального штабу Збройних сил України.

Приєднуйтесь до нашого телеграм каналу новин - INKORR

Читайте також: