Росія вдарила по гуртожитку у Слов'янську: під завалами є люди

Росія вдарила по гуртожитку у Слов'янську: під завалами є люди

Російські війська, що окупують Слов'янськ Донецької області, здійснили напад у ніч на 17 жовтня. Напад було спрямовано на житлову забудову, як повідомляє МВС України.

У результаті обстрілу пошкоджена п'ятиповерхова будівля гуртожитку. За попередньою інформацією, під завалами можуть знаходитися дві людини. На місці події працюють рятувальники Донеччини та загін ДСНС України, які проводять аварійно-рятувальні роботи.

Начальник Слов'янської міської військової адміністрації Вадим Лях підтвердив, що обстріл був спрямований на гуртожиток Луганського аграрного університету.

Того ж вечора, російські загарбники атакували також південні регіони України. В Одещині ворог випустив шість дронів-камікадзе типу "Shahed-136" з кримського мису Чауда.

Завдяки дії протиповітряної оборони України, всі дрони були знищені. Проте, уламки безпілотників впали на територію яхт-клубу в Одесі. У результаті цього інциденту постраждали будівля школи вітрильного спорту та ангар для зберігання майна, а також цивільні приватні катери та яхти.

Читайте також: