Росія вдарила по Краматорську: постраждали журналісти Reuters і не тільки

Ураган Міни стягнув дах з будинків
Ураган Міни стягнув дах з будинків

Росія завдала ракетного удару по Краматорську, постраждали журналісти

Росія у ніч з 24 на 25 серпня здійснила ракетний удар по Краматорську, що знаходиться у Донецькій області. Унаслідок цього інциденту постраждали журналісти з різних країн. Зазначено, що це сталося під час обстрілу готелю, в результаті чого були пошкоджені приміщення та люди.

Обстріл Краматорська та постраждалі журналісти

Під час ракетного удару по Краматорську, який був здійснений з боку Росії, постраждали троє журналістів. Серед постраждалих були журналісти з України, США та Британії. Також є інформація про одну людину, яка перебуває під завалами. З метою надання допомоги на місце події прибули поліція, рятувальники та медики, які займаються пошуково-рятувальною операцією.

Усі постраждалі виявилися журналістами Reuters. Серед них - громадяни України, США, Латвії та Німеччини. Можливо, ще один журналіст з Великобританії знаходиться під завалами.

Постраждалі журналісти та їх травми

Згідно з уточненнями прокуратури, журналісти, які перебували в готелі під час обстрілу, отримали різні травми, такі як мінно-вибухова травма, забій головного мозку, перелом ноги, контузія, різані рани тіла. Кількість постраждалих збільшилась до чотирьох осіб.

Реакція на обстріл та заклик до світу

Міністерство закордонних справ України відреагувало на обстріл Краматорську, називши ці дії Росії "варварським злочином". Заклик засудити обстріл, внаслідок якого постраждали журналісти з іноземних ЗМІ.

Читайте також