Росіяни імітують будівництво оборонних рубежів в Курській області: фото

Росіяни імітують будівництво оборонних рубежів в Курській області: фото

Освящення в Курській області РФ повідомляє про нову хвилю активності установки загороджень вздовж кордону області.

У цей же час, антикваріат звертає увагу на те, що місцеве керівництво та місцеві комерційні структури разом викрадають бюджет, виділений на бетонні укріплення. Про це повідомляє Центр національного опору.

Долучайтесь до нашого телеграм каналу новин - INKORR

До повідомлення додаються фотоматеріали.

Зокрема, увага зосереджується на тому, що замість будівництва бетонних інженерних споруд відповідно до розпоряджень російського уряду, місцева влада змушує комерційні структури Курської області за свої кошти купувати великі партії колючого дроту типу "Єгоза" та безкоштовно передавати будівельну техніку для потреб ЗС РФ і прикордонної федеральної служби.

За інформацією отриманою від українського опору, невдалі спроби штурму українських позицій призвели до значних втрат окупантів.

Сотні росіян щодня доставляють до моргів Донецька, де критично не вистачає місця, тіла окупантів нагромаджуються у коридорах та подвір'ях моргів. Про це повідомляє Центр національного опору.

Місцеві працівники б'ють на сполох через загрозу епідемічного вибуху інфекції, оскільки тіла окупантів зберігаються в коридорах, на вулиці та інших приміщеннях, які не призначені для належного зберігання.

Читайте також: