Росіянка купила перше місце на «Міс Європа»: коментар представниці України

Українка звинуватила росіянку в корупції на конкурсі "Міс Європа"

Мілена Мельничук, яка представляла Україну на конкурсі "Міс Європа", заявила, що представниця Росії купила свою перемогу. Про це вона розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну.

За словами Мілени Мельничук, росіянка заплатила $20 тисяч за корону переможниці. Це обурило не тільки українку, а й учасницю з Туреччини, яка зайняла друге місце.

"Я знаю, що обурена дівчина з Туреччини. Вона мені вчора писала: 'Давай подавати до суду. Це дуже корумпована ситуація'. У Туреччині всі ЗМІ про це говорять, збирають підписи, петиції. Вона не повинна була посісти друге місце. Це впевнена перемога", - сказала Мельничук.

Раніше вже стало відомо, що Росія не братиме участі у міжнародному конкурсі "Міс Світу" через неприпустиму поведінку своєї учасниці на "Міс Європа".

Мілена Мельничук розповіла, що постраждала від цькувань ще до початку конкурсу. Росіяни телефонували на її особистий номер, називали її нацисткою і звинувачували Україну у війні.

Дівчина також розповіла, що під час конкурсу її змушували фотографуватися з учасницею з Росії, яка її принижувала. Вона навіть показала відео з цього епізоду.

Нагадаємо, що фінал конкурсу "Міс Світу" 2024 року відбудеться 9 березня в Індії.