Російські добровольці пішли в бій: мережею ширяться відео з Білгородщини

12 березня російські добровольчі формування, легіон "Свобода Росії" та Сибірський Батальйон, здійснили вторгнення до Курської та Білгородської областей в рамках спільної операції. Місцеві жителі, що проживають у цих областях, поширюють в мережі відео подій, які відбуваються.

На одному з цих відео можна побачити, як в прикордонному селі Лозова Рудка Білгородської області рухаються танки, а в районі Тьоткіно Курської області почути стрілецький бій.

Пізніше легіон "Свобода Росії" опублікував відео, на якому видно, як російські добровольці на важкій техніці прорвали кордон РФ та вторглися на територію противника під прикриттям ночі.

Сьогодні стало відомо, що російські добровольчі формування, легіон "Свобода Росії" та Сибірський Батальйон, здійснили вторгнення до Курської та Білгородської областей в рамках спільної операції. Причиною цих дій стали роки унтер-офіцерського поневолення під російським керівництвом та бажання звільнити народ РФ від диктатури Кремля.

Розвідка прокоментувала дії бійців легіону "Свобода Росії", що вторглися до Білгородської та Курської областей. Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив: "Легіон 'Свобода Росії', РДК і Сибірський батальйон на території РФ діють як самостійні підрозділи, оскільки складаються з громадян РФ. Вони, зрештою, знаходяться у себе вдома". Він також підтвердив, що ймовірно, здійснюється спільна операція цих підрозділів на території РФ.