"Розбирати гардероб, доки вбивали одеситів їй було ок" - MELOVIN про бажання Тодоренко повернутися в Одесу

Співак 26-річний MELOVIN, який є земляком одіозної телеведучої 33-річної Регіни Тодоренко, висловився про бажання зрадниці повернутися до України.

Артист переконаний, що ексспівачка чітко дала зрозуміти, чий бік у війні вона підтримує, про що заявив у інтерв'ю "24 Каналу". Тому в Одесі на неї ніхто не чекає.

"Ой, а що таке? Скучила? Чому так різко? Розбирати гардероб, доки вбивали одеситів їй було ок. А тепер чомусь згадала про дім. Ну збиратись вона може. Але дуже сподіваюся, що повернення не буде. Вона обрала сторону. І обрала собі батьківщину. У війну ти або з нами, або ти з ворогом. Вона громадянка Росії? Зараз таким перетнути кордони неможливо, на щастя", сказав виконавець.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Тодоренко не коментує повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Зараз співачка живе у РФ.

Раніше Рада національної безпеки та оборони України запровадила санкції проти низки артистів. Текст указу опублікований на сайті глави держави.

У санкційний список потрапили артисти з України Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій, Анна Сєдокова. Також там є і російські артисти.

Співачка Регіна Тодоренко, яка замовчує російське вторгнення в Україну, планує повернутися у рідну Одесу. Артистка опублікувала в Instagram архівне фото з Дерибасівської та заявила, що залюбки б завітала у рідне місто.