Розгром ПВК Вагнер у Малі: Туареги показали групове фото з українським прапором

Групове фото Туарегів з українським прапором
Групове фото Туарегів з українським прапором

Туареги з Малі позували з українським прапором після перемоги над "вагнерівцями"

За інформацією Kyiv Post, малійські повстанці-туареги вирішили висловити свою вдячність Україні після того, як перемогли найманців "Вагнера" в Африці. Унікальне фото, на якому туареги позують з українським прапором, свідчить про їхню підтримку України.

За підтвердженням джерел в Силах оборони та безпеки України, ця фотографія є автентичною і зроблена після успішного розгрому колони терористів "Вагнера". Бій відбувся в місті Тінзауатен поблизу кордону Малі з Алжиром, де загинули щонайменше 20 бойовиків "Вагнера", а інші потрапили в полон.

Результат успішної воєнної операції

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов підтвердив, що "повстанці отримали необхідну інформацію, яка дозволила провести успішну воєнну операцію проти російських воєнних злочинців". Деталі операції наразі не розголошуються, але обіцяють, що буде продовження.

Звинувачення проти ГУР

Росія звинувачує Головне управління розвідки (ГУР) України у причетності до розгрому колони "вагнерівців" у Малі. Російські пропагандисти згадують ім'я керівника української розвідки Кирила Буданова.

Читайте також