Розкрита причина, чому принц Гаррі з Меган Маркл покинули королівський палац

Герцогиня Меган Маркл мала уявлення про життя у королівській родині, але не очікувала, що правила та протоколи такі суворі.

Через це Меган та принц Гаррі переїхали до США, розповів колишній співробітник королівського палацу. Про це йдеться у новій книжці Тома Квіна "Позолочена юність. Інтимна історія дорослішання в королівській родині", передає ТСН.

Колишній співробітник королівського палацу розповів про головну причину, через яку Меган та Гаррі переїхали до Америки.

Маркл не з Великої Британії, вона не звикла до церемоній. Дружина принца Вільяма Кейт Мідллтон була до цього більш звикла.

Меган не любила підкорятися королівськими правилами та звітувати про кожен свій крок. Вважала таке життя нестерпним. І для своїх дітей вона хотіла американської свободи робити та говорити те, що подобається.

Принца Гаррі та його дружину Меган Маркл хочуть позбавити королівських титулів значна частина британців.

44% респондентів заявили, що принца Гаррі має бути позбавлено титулу принца Сассекського, тоді як 32% опитаних британців цю думку не поділяють, свідчать результати опитування YouGov. 65% британців вважають, що Гаррі та Меган добровільно відмовилися від королівських обов'язків, і лише 11% сказали, що їх змусили піти з британської монаршої родини.