Сакральні дати, які вплинуть на руйнацію Росії у 2024 році

Сакральні дати, які вплинуть на руйнацію Росії у 2024 році

У 2024 році відбудеться чотири затемнення, які спричинять руйнацію Росії. Про це повідомила астрологиня Олена Максимова, зазначаючи, що ці прогнози базуються на астрологічних спостереженнях.

"8 квітня о 21.20 відбудеться перше сонячне затемнення, - розповідає астрологиня. Це буде супроводжуватися парадом планет. За її словами, саме ця подія стане початком кінця для Росії. Руйнівні наслідки будуть помітні весною. Триватиме цей період до наступного затемнення, яке відбудеться 2 жовтня о 21.50. Протягом цього часу є всі основи для значної шкоди агресору. Таким чином, розпочнеться процес розпаду імперії. Сакральні дати є вказівниками на наближення кінця Росії та перемогу України".

За словами астрологині, у 2024 році ми спостерігатимемо ще два місячні затемнення. Перше з них відбудеться 25 березня о 10.00.

"Це затемнення впливатиме на Овнів, Терезів, Козерогів і Раків, - зазначає Максимова. 18 вересня о 5.35 ми спостерігатимемо друге місячне затемнення. Це затемнення зачепить Дів, Риб, Близнюків і Стрільців. В цей період будуть зруйновані міфи, істина стане очевидною. Нам доведеться прийняти той факт, що деякі речі пропадуть. Буде легко подолати шкідливі звички й попрощатися з тими, хто робить наше життя невитримуваним. Обидва місячні затемнення матимуть вплив на успіхи української армії. Ворог зазнає поразки й отримає заслужене покарання. Проте війна не закінчиться на цьому. Ми продовжимо боротьбу й у наступному році. Перемога настане в жовтні 2025 року".

Астрологиня також дає прогноз на 2024 рік та повідомляє, коли ми отримаємо перемогу.

Читайте також: