Сакральні дати, які вплинуть на руйнацію Росії у 2024 році

Сакральні дати, які вплинуть на руйнацію Росії у 2024 році
  • У 2024 році будуть чотири затемнення, які призведуть до руйнації Росії. Астрологиня Олена Максимова повідомила про це Gazeta.ua.
  • Початок першого сонячного затемнення відбудеться 8 квітня о 21:20. Воно буде супроводжуватися парадом планет і посуває Росію до краху. Руйнівні наслідки будуть помітні протягом весни. З 8 квітня до наступного затемнення, яке станеться 2 жовтня о 21:50, будуть всі шанси нанести значний шкоду агресору. Цей період означатиме розпад імперії та наближення кінця Росії і перемогу України.
  • У 2024 році відбудеться ще два місячні затемнення. Перше відбудеться 25 березня о 10:00 і вплине на Овенів, Терезів, Козерогів і Раків. Друге місячне затемнення спостерігатиметься 18 вересня о 5:35 і зачепить Дів, Риб, Близнюків і Стрільців. У цей час руйнуватимуться міфи, розкриється правда, а також буде легше позбутися шкідливих звичок і прощатися з неприємними людьми.
  • Обидва місячні затемнення вплинуть на успіхи українського війська. Ворог зазнаватиме поразки і отримає заслужене покарання. Але це не завершить війну, оскільки ми продовжимо боротися і в наступному році. Перемога настане в жовтні 2025 року.

Астрологиня також розповіла про свій прогноз на 2024 рік та те, коли очікувати нашої перемоги.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Читайте також: