Сексуальне сяяння: Лопес вразила відвертим вбранням на премії "Греммі"

Американська акторка й співачка 53-річна Дженніфер Лопес учора просто сяяла на церемонії "Греммі" в діамантах та сукні зі стразами.

У неділю в Лос-Анджелесі відбулася ювілейна 65-та церемонія вручення музичних нагород "Греммі", повідомляє Gazeta.ua. Цьогоріч артистка не була серед номінантів, але вийшла на сцену, аби вручити нагороду співаку Гаррі Стайлсу, який переміг у категорії "Найкращий вокальний попальбом". Образ Лопес був оригінальним, яскравим та сексуальним.

Зірка вирішила не виходити для традиційного фото, тож після прибуття на церемонію одразу пройшла до свого столика, за яким сиділа разом із чоловіком актором 50-річним Беном Аффлеком.

Дженніфер обрала розкішну синю сукню від Gucci зі стразами та глибоким декольте. Вбрання мало довгу прозору спідницю з величезним шлейфом, який прикрашали багатошарові рюші.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Образ зірки доповнювали елегантна зачіска з розпущеним волоссям, яскравий макіяж і ювелірні прикраси від Bulgari у вигляді змій. З аксесуарів Лопес надала перевагу гламурному крихітному клатчеві, усипаному стразами, й босоніжкам на високій платформі.

Дженніфер Лопес нещодавно стала героїнею нового кампейну бренду одягу, взуття та аксесуарів Coach. У зірки з'явилося вже декілька світлин, на яких артистка щедро демонструє не лише аксесуари, але й свою фігуру.