Скандал на Франківщині: дівчина увімкнула гучну музику під час похорону загиблого воїна

У Надвірні виник скандал через записи дівчини в автомобілі

В місті Надвірна, що на Івано-Франківщині, сталося гучне подія – дівчина танцювала під музику і записувала відео у своїй автівці поблизу церкви, коли поруч перевозили загиблого на війні воїна України. Відповідна ситуація була опублікована в місцевому Telegram-каналі.

Спочатку дівчина продовжувала зніматися в машині і навіть не помічала, що її фіксують на камеру. Згідно зі словами автора, на місце інциденту враз викликали правоохоронців.

«Везуть хлопця мертвого, а ця дуренька просто включає музику на повну і сидить тихенько. Машина стоїть біля церкви. Музику в машині вона відкрила на повну. Зараз вона сама собі щось записує», - прокоментував автор.

На іншому відео дівчина намагається говорити англійською мовою і називає росіян «братами».

Нагадаємо, що у вівторок, 6 лютого, близько сотні людей села Космач на Прикарпатті заблокували дорогу, зупиняючи автомобілі і перевіряючи прописку водіїв, що в'їзжають в село. Це призвело до конфліктів і бійок.

Причиною цих подій стало поширення інформації в місцевому Telegram-каналі про прибуття працівників ТЦК і СП до Космача. Тому жінки, озброївшись, вирішили застосувати силу, щоб протистояти своїм чоловікам. Однак на «блокпості» постраждала жителька сусіднього села Іванка Ванджурак: у неї волосся вищипали, машину побили, а також постраждала її маленька донька.