Що поставити у будинку та яке ліжко обрати аби знайти другу половинку

Що поставити у будинку та яке ліжко обрати аби знайти другу половинку
  • Кожна жінка належить до взаємного кохання.

    Незважаючи на те, що іноді важко знайти свою другу половинку, важливо не втрачати надію і не падати духом. Бо за допомогою феншуй можна привернути любов до свого життя.

    Езотерики та майстри феншуй вважають, що за допомогою китайського вчення можна знайти кохання, створити сім'ю та бути щасливими в шлюбі, повідомляє tsn.

  • Спочатку розчистіть сектор кохання у вашій квартирі.

    Створення гармонії в південно-західному секторі, відповідального за родину та відносини, є особливо важливим. Там не повинно бути ніяких нагромаджень. Цей куточок повинен бути в ідеальному порядку, щоб інші ритуали та приваблення кохання діяли.

  • Повісьте музику вітру у південно-західному секторі.

    Музика вітру - це спеціальні трубочки, які видобувають приємні звуки, коли коливаються. Вибравши модель, переконайтеся, що вона не має гострих кутів. Найкращим вибором буде рожевий метал з червоними сердечками, які допоможуть вам залучити партнера в своє життя.

  • Розмістіть багато живих квітів у південно-західному секторі.

    Живі квіти завжди мають позитивний вплив на родинне життя. Також важливо мати вази з букетами у цьому секторі. Обов'язково обирайте свої улюблені квіти. Але найбільш ефективним символом кохання вважають півонії, які втілюють романтику та чутливість.

  • Поставте кілька парних предметів у цьому секторі.

    Статуетки, фігурки, картини, парні філіжанки - все це можуть бути парні предмети, які символізують єдність. Важливо, щоб вони виглядали як подвійність.

  • Перевірте своє ліжко.

    Якщо ваше ліжко призначене лише для однієї людини, це може перешкоджати знаходженню справжнього кохання. Важливо мати просторе ліжко, яке може вмістити двох осіб. Також забезпечте два підходи до ліжка, щоб всесвіт розумів, що ви бажаєте поділити його з партнером. Повісьте картину з місяцем, який символізує жіночу енергію та сприяє чутливості навколо ліжка.

  • Майте свічки в будинку.

    Вогонь завжди приваблює кохання, тому важливо мати свічки вдома. Запалюйте їх частіше і медитуйте, уявляючи собі свого мрійного партнера поруч з вами. Подумайте про позитивні зміни, які чекають на вас з'явленням партнера в вашому житті.

  • П'ять ознак вибору працюючого чоловіка.

    Є моменти, які говорять про велике кохання. 

    Хоча часто кажуть, що "протилежності притягуються", з часом виявляється, що ті яскраві риси, які спочатку приваблюють, можуть стати джерелом подразнення.

Читайте також: