Що зробити цього дня, щоб справи пішли в гору, а в домі з'явилися гроші

Що зробити цього дня, щоб справи пішли в гору, а в домі з'явилися гроші

17 жовтня святкують пам'ять пророка Осії. Він був відомий своїми пророцтвами, в яких викривав беззаконня ізраїльтян і передбачав їм переселення в полон. Проповідав також про припинення старозавітного жертвоприношення і розповсюдження істинної віри. Осія передбачив також повернення Христа з Єгипту, його воскресіння на третій день і перемогу над смертю. Всі ці пророцтва ми знаходимо в книгах Святого Письма.

Осія був одружений на дружині, яка йому зраджувала. Він не залишив її через свою релігійну віру, але жив з нею, маючи з нею трьох дітей. Вони отримали неординарні імена, які символізували гріхи і пророцтва Осії. Після своєї смерті Осія залишив за собою книгу пророчих послань, яка є єдиним письмовим наслідком його пророцтв.

Також в цей день є деякі прикмети, які пов'язані із погодою. Наприклад, якщо зранку є іній, це означає, що буде сонячна погода. А якщо раптово заспівають снігурі, чекайте негоди. Ворони, які зібралися в зграї і насупилися, свідчать про погіршення погоди. Якщо береза ще не скинула листя, це означає, що зими ще не буде. А червоне небо на заході сигналізує про сильний вітер.

Є такі дії, які краще не робити в цей день. Наприклад, не рекомендується ходити в лазню, оскільки вважається, що вода змиє захист від хвороб. Також не варто брати гроші в борг, стригтися і вирушати в далеку дорогу.

Але є й позитивні рекомендації на день пам'яті пророка Осії. Наприклад, можна відпочивати більше, щоб зберегти здоров'я. Також важливо зробити три добрі справи, що може бути допомогою комусь, нагодуванням безпритульних тварин або переведенням людини через дорогу. Вважається, що після цього всі справи підуть ладом, а в домі будуть гроші.

Цього року українці святкують Різдво Христове 25 грудня. Перед Різдвом розпочинається Різдвяний піст, який триває 40 днів і допомагає очистити душу і тіло перед святом. Під час пісту дозволяється їсти овочі, фрукти, каші, гриби, бобові і іноді рибу, але заборонено м'ясо, яйця, молочні продукти, сир і вершкове масло.

Традиційним елементом українського Різдва є виконання колядок. Колядники ходять від хати до хати, тримаючи велику зірку, і розважають своїх сусідів і родину співом релігійних пісень. За це вони отримують гроші і солодощі.

Читайте також: