Сукні з довгим шлейфом і колючий дріт з квітами: яскраві образи популярних блогерів до Дня Незалежності

Сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає День Незалежності. Українців вітають не лише політики та зірки шоубізнесу. Інфлюенсери в цей день підготували патріотичні образи.

Gazeta.ua зібрала найяксравіші фотосесії українських блогерів, які викликають захоплення.

Наталія Дупак, 136 тис.

Львівська блогерка одягла синьо-жовту сукню з довгим шлейфом і глибоким розрізом від стегна. Позувала в соняшниковому полі.

"Не важливо, де ми народилися: в Києві чи Севастополі, Львові чи Донецьку, Полтаві чи Одесі. Тільки одне має вирішальне значення: наша спільна Батьківщина і наше спільне майбутнє", зазначила інфлюенсерка.

Ірина Пістрюга, 978 тис.

Івано-Франківська блогерка позувала в легкій літній сукні в соняшниковому полі.

"З Днем Незалежності, найпрекрасніша, найсміливіша і найсильніша країно", підписала фото жінка.

Іванна Кріль, 139 тис.

Інфлюенсерка зі Львову прикрасила білу сукню синьо-жовтими квітами. Постала перед камерою із прямим волоссям і ніжним макіяжем.

"Кожна хвилина нашого буття існує завдяки силі та незламності нашого народу, завдяки покладеним життям за свободу", зазначила блогерка.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Анастасія Уманець, 545 тис.

Вінницька блогерка показала кадри з сімейної фотосесії. Разом з чоловіком і маленькою донькою позували в вишиванках від українського бренду.

"В наших умовах цей день набуває особливого значення. Дякую Збройним Силам України та всьому народу за мужність та незламність у ці нелегкі часи", наголосила жінка.

Інна Скиданюк, 567 тис.

Інфлюенсерка влаштувала незвичну зйомку. На червоному тлі вона постала біля колючих дротів, прикрашених синьо-жовтими квітами.

"Бути твоїм народом це бути сміливими та сильними, жити в постійній боротьбі за нашу свободу, щодня намагатися зберегти нашу історію, мову, символіку, традиції, культуру. Україно, живи, будь. Бо ти для нас все", підписала фото блогерка.

Марія Кулик, 261 тис. Жінка одягла жовту сукню з довгим шлейфом. Образ доповнила вінком і колосками в руках. "Бажаю кожній українській родині мирного неба, непохитної віри, сімейного затишку та щасливого майбутнього у вільній процвітаючій Україні", зазначила інстаблогерка. Співачка Тіна Кароль презентувала пісню One nation under love або "Одне сецебиття" до Дня Незалежності. Трек написала американська композиторка Даяна Уоррен. Кароль назвала пісню соціальною та присвятила її Україні. До синглу One Nation Under Love увійшли дві версії пісні англійською та українською мовами.