Тіла з уламками авто розкидало тротуаром: позашляховик збив 11 людей

Тіла з уламками авто розкидало тротуаром: позашляховик збив 11 людей

Уже шість років тому, 18 жовтня, сталася страшна трагедія на перехресті вулиць Сумської та Мечникова в Харкові. Внаслідок зіткнення позашляховика Lexus RX 350, яким керувала студентка Олена Зайцева, з Volkswagen Touareg, п'ятеро людей загинули на місці, а інші п'ять отримали серйозні травми. Водії обидвох автомобілів були взяті під варту без права на заставу.

Серед загиблих були Олександр Євтєєв, Ніна Кобесова, Алла та Анастасія Сокол, Наталія Умаєва та Діана Берченко, яка померла у лікарні через тиждень. Однак Оксана Берченко, яка потрапила під авто разом із своїм чоловіком та сестрою, вижила, хоча отримала серйозні травми і досі проходить реабілітацію. Також постраждали Жанна Власенко, яка перебувала на 20-му тижні вагітності і народила здорову дитину, а також Ганна Комар і Оксана Нестеренко. Багато з потерпілих отримали важкі переломи та травми голови.

Після проведеного слідства, обидвох водіїв засудили до 10 років позбавлення волі, а також вони зобов'язані сплатити компенсації сім'ям потерпілих. Проте, згідно з прогнозами адвоката, за рік-півтора засуджені можуть вийти із колоній.

Читайте також: