Тіна Кароль на концерті ефектно "спалила" Кремль

Співачка Тіна Кароль влаштувала феєричне шоу на сольному концерті в Києві.

Під час виконання нової пісні One Nation Under Love або "Одне сецебиття" зірка "спалила" Кремль.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Я не знаю жодної країни, яка готова так жити й боротися, адже ми разом пліч-о-пліч досягаємо особливої мети, особливої мрії жити вільно й незалежно. Й той гнів, який ллється най ллється. Я більше не боюсь цього гніву. Якщо він робить тебе сильнішим хай ллється. Завжди буде місце добру і щирості. Не соромтесь себе. Кожен із нас зі своєю історією. Ми однакові тому, що не схиляємо голів. Най пам'ять живе у наших серцях вічно, а вдячність у наших душах не зітреться нічим. Навіки наші герої у наших серцях. Слава Героям", сказала знаменитість перед концертом.

@radio_maximum "Гори-гори ясно": Тіна Кароль "спалила" кремль на своєму сольному концерті у Києві! #radiomaximum #радіонезламних #радіомаксимум #радіо #прямийефір ♬ оригінальний звук - Радіо Максимум

Нагадаємо, трек One nation under love або "Одне сецебиття" Кароль презентувала до Дня Незалежності. Пісню написала американська композиторка Даяна Уоррен. Кароль назвала пісню соціальною та присвятила її Україні. До синглу One Nation Under Love увійшли дві версії пісні англійською та українською мовами.