Третя штурмова вибила окупантів з Красногорівки

Третя штурмова бригада вибила російські війська з Красногорівки на Донеччині

Третя штурмова бригада повідомляє, що вона вибила російські війська з міста Красногорівка. За попередню інформацію, на днях російські сили атакували південно-східну частину Красногорівки та зайшли в місто.

Українські військові підрозділи Третьої штурмової бригади вирішили не дати ворогу закріпитися у місті. Бійці 1-го та 2-го штурмових батальйонів провели операцію з визволення Красногорівки від російських військ.

«За короткий проміжок часу противник встиг підготуватися до тривалої оборони та попри спротив і важкі бої, штурмові групи бригади завдали противнику невідворотних втрат – близько 100 окупантів «200-ми» та «300-ми». Росіяни відмовлялися від здачі в полон та були ліквідовані у зайнятих ними будинках», – зазначено в повідомленні.

Зараз Красногорівка перебуває під контролем українських військ, підкреслює пресслужба Третьої штурмової бригади.

Російські загарбники продовжують наступати навколо Авдіївки

Ситуація навколо Авдіївки залишається напруженою. Російські війська продовжують наступати, щоб не дати українським силам відпочити та встановити міцну лінію оборони поблизу міста.

Війна між Росією та Україною триває вже 735-й день. За останню добу відбулося 79 бойових зіткнень. Ворог здійснив 5 ракетних та 91 авіаційний удар, а також здійснив 102 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.