У деяких областях можливий дощ - погода на 15 жовтня

У деяких областях можливий дощ - погода на 15 жовтня

15 жовтня в Україні очікується хмарна погода з проясненнями.

В західних, північних та деяких центральних областях можуть бути дощі, а на решті території опадів не передбачається. Про це повідомляє Український гідрометеоцентр.

Вітер буде південно-західний, а в західних і північних областях зміниться на північно-західний. Швидкість вітру становитиме 7-12 м/с, а в західній частині будуть місцями пориви до 15-20 м/с.

Температура повітря на заході становитиме +9... +14℃, а на решті території буде від +18... +23℃. На півдні Одещини очікується до +25℃.

У Карпатах вранці та вдень буде дощ, а місцями він може бути значним. Температура в цих горах буде коливатися від +4... +9℃.

У Київщині та в столиці прогнозується хмарна погода з проясненнями, можливий дощ.

Вітер буде південно-західний, а згодом перейде на північно-західний зі швидкістю 7-12 м/с. Температура по області буде становити +13... +18℃, а в Києві +14... +16℃.

У Києві незабаром відбудеться помітне похолодання, ймовірність опадів також висока. На Київщині буде дощити п'ять наступних днів. Вже у понеділок температура впаде до +9℃.

Жовтень в Україні буде помірно теплим і з невеликою кількістю опадів. У третій декаді цього місяця температура незначно підвищиться, а ймовірність опадів збільшиться.

Читайте також: