У ДНР стався переворот

У ДНР стався переворот

У ДНР 18 жовтня 2017 року стався переворот, і голова Центрального виконавчого комітету, Денис Пушилін, був знеструмлений.

Олександр Захарченко, очільник донецьких бойовиків, відсунув його від посади, призначивши для нього завдання провести перемовини у Мінську та здійснити "інтеграцію Донбасу з РФ". Наталія Волкова, "генеральний директор" драмтеатру, замінила його на цій посаді.

Після вбивства Олександра Захарченка 31 серпня, Пушилін почав розвиватися політично і володіти шансами на "вибори", заплановані на осінь. Він став очільником невизнаної республіки.

Цимбалюк відзначає, що новий лідер терористів, Денис Пушилін, є небезпечним через те, що Кремль замає його миротворцем і спробує вплинути на українську політику.

  • Денис Пушилін з 2002 року працював у компанії "Солодке життя".
  • Він став активним учасником фінансової піраміди "МММ-2011" і почав кар'єру в піраміді з посади десятника.
  • У квітні 2014 року він був організатором проросійських мітингів у Донецьку, заступником самопроголошеного губернатора Донеччини Павла Губарєва і самопроголошеним спікером Донецької народної республіки.
  • Після того, як він втік до Москви в липні 2014 року, він заявив про свою відставку. Він зараз є одним з останніх представників терористів на Мінських перемовинах, і Росія має на нього великі сподівання.

Читайте також: