У Лондоні сказали про найкращий варіант для Путіна

У Лондоні сказали про найкращий варіант для Путіна

Президент Росії Володимир Путін має зрозуміти, що найкращий варіант для його держави та армії у війні проти України сісти за стіл переговорів.

Про це сказав міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі, передає CNN.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Найкраще, що Путін може зробити для збереження життя своїх солдатів - це визнати, що ми залишатимемося з українцями до їхньої перемоги, і довести цю війну до кінця і сісти за стіл переговорів у дусі доброї волі, а не цих перформансів, які він робив досі", вказав він.

Додав, що такі дії Путіна збережуть життя та гроші.

Україна має отримати близько 100 танків, щоб розпочати наступ на війні з Росію. Так вважає лондонський Міжнародний інститут стратегічних досліджень (IISS).

На необхідності саме 100 танків Україні наполягає і колишній начальник військової розвідки Великої Британії Філіп Осборн. Така кількість танків враховує належну підготовку, стабільне постачання запчастин. Це також залежить від планів України щодо ведення бойових дій навесні.

Доставити танки Україні вже пообіцяли Польща, Фінляндія та Велика Британія. Крім того, дати танки Leopard готові ще три країни. Але вони поки не оголошують про це, чекаючи на публічну підтримку самої Німеччини, заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. За його словами, мета України зібрати бригаду "Леопардів".

Читайте також: