"У мене все ідеально" - схудла Раміна назвала свої параметри

Блогерка Раміна Есхакзай розкрила свою таємницю схуднення. З'ясувалося, що журналістка втратила 10,5 кг.

На своїй сторінці в Instagram вона зазначила, що, хоча страждає на розлади харчової поведінки, вона не веде рахунок калорій і дозволяє собі їсти все, крім переїдання.

"Я не маю жодних заборон на їжу. Для мене всі продукти є рівнозначними. Чи то запечена риба, чи то торт - їжа для мене нейтральна. Я не класифікую їжу на корисну чи некорисну. Я не маю заборон на жодні продукти. Взагалі немає жодних обмежень, окрім одного: не можна переїдати", - пояснила жінка.

Нею було повідомлено також, що наразі вона має лише одну шкідливу звичку.

"Я не п'ю алкоголь. Я не вживаю наркотики. Я не палю цигарки. Єдине, що можна віднести до моїх поганих звичок - це куріння кальяну. Я роблю це від одного до чотирьох разів на місяць", - розповіла Есхакзай.

За словами Раміни, вона зараз не поспішає до стрімкого схуднення.

"У мене зараз все ідеально. Я покладаюся лише на додаткову витривалість та пружність. Мої параметри: 90-62-92. Моя вага: 53,5 кг. Я не буду проти, якщо зменшиться до 51-51,5 кг", - підсумувала журналістка.

Раніше Раміна відповіла своїм підписникам в Instagram, які хвалили її фігуру. Вона заявила, що у неї не ідеальне тіло, а красиві фото залежать від ракурсу.

Читайте також: