У Польщі для українців відкрили додаткову сесію НМТ: як і де зареєструватись

У Польщі для українців відкрили додаткову сесію НМТ: як і де зареєструватись

Український центр оцінювання якості освіти відкрив реєстрацію для участі у додатковій сесії національного тесту в Польщі

З 10 травня Український центр оцінювання якості освіти відкрив реєстрацію для участі у додатковій сесії національного мультипредметного тесту в п'яти містах Польщі, повідомляє Yavp.pl.

Додаткова сесія призначена для тих, хто не зміг зареєструватися у основний період або отримав відмову. Реєстрація триватиме до 15 травня.

Сесія НМТ в Польщі

Додаткова сесія національного мультипредметного тесту відбудеться в 2024 році у Варшаві, Вроцлаві, Бидгощі, Любліні та Кракові. Усього буде прийнято 1059 осіб, з яких найбільшу кількість зможуть прийняти у Варшаві (522 особи) та Кракові (214 осіб).

Правила реєстрації

Для участі у додатковій сесії можуть зареєструватися особи, яким вже була відмовлена реєстрація у основний період. Також потрібно передати необхідні документи, які є підставою для відмови. Також є можливість створити персональний кабінет на веб-сайті УЦОЯО для тих, хто не зміг зареєструватися з поважних причин.

Скорочення процесу реєстрації

Щоб спростити реєстрацію, можна скористатися програмою Дія, яка автоматично заповнює особисті дані за допомогою копії паспорта. Таким чином не потрібно буде вручну вводити персональні дані. Потенційні вступники також можуть самостійно вказати інші дані під час створення персонального кабінету.

Обов'язкові документи

При реєстрації на додаткову сесію НМТ треба завантажити заяву про можливість проходження тесту та документ, що підтверджує поважну причину для упущення періоду реєстрації.

Зміни у графіку літніх канікул

Нагадуємо, що літні канікули у школах України пройдуть за новим графіком.

Читайте також: