У Полтаві пролунали вибухи

У ніч на 27 лютого у місті Полтава відбулися вибухи. Раніше в області було оголошено повітряну тривогу через загрозу ракетних ударів з боку ворожої сторони. Про це повідомили у телеканалі "Суспільне".

Керівництво Повітряних сил Збройних сил України заявило про загрозу з боку російських окупантів, які можуть нанести удари з використанням балістичних ракет.

Раніше доводилося похмуро про ворожу атаку у ніч на 23 лютого, коли ворог атакував Одеську область за допомогою безпілотників. Внаслідок цього нападу в місті Одеса спалахнула пожежа на підприємстві, і одна людина загинула.

Нагадаємо, що вибухи, що сталися в російському місті Липецьк уночі 24 лютого на металургійному комбінаті, були очікуваними, оскільки це підприємство є частиною військово-промислового комплексу країни-агресора.

Продовжується 733-та доба повномасштабної війни Росії проти України

З початку останніх подій відбулися 79 збройних зіткнень. Загалом ворог випустив одну ракету, і виконав 58 авіаційних ударів. Також ворог провів 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктів.