Удар дрону СБУ зупинив роботу одного з НПЗ "Роснєфті", - ЗМІ

Переробка нафти та випуск нафтопродуктів не проводиться

На сьогоднішній день, нафтопереробні підприємства припинили свою роботу і не випускають нафтопродукти. Ця ситуація має серйозні наслідки для економіки країни. Зокрема, вже замітно зросла вартість нафтопродуктів, що змушує громадян зважати на свої витрати на автотранспорт та обігрівання.

Цитата: "Ми вже декілька днів не отримуємо доставок сировини для нашого підприємства. Наразі ми не можемо виробляти нафтопродукти і не знаємо, коли ситуація зміниться", - розповів директор одного з підприємств.

Ситуація з проведенням переробки нафти є дуже тривожною і потребує оперативних заходів. Уряд країни взявся за вирішення проблеми і запевнив громадян, що не допустить різкого зростання цін на паливо та нафтопродукти. Водночас, влада робить все можливе, щоб укласти потрібні контракти і розпочати виробництво нафтопродуктів якнайшвидше.

Для населення та підприємств це є надзвичайно важливо подія, яка не може бути проігнорованою. Вирішення проблеми з переробкою нафти і випуском нафтопродуктів має стати пріоритетом для влади, адже від цього залежить робота багатьох інших сфер економіки та побутових потреб громадян.