Удар по Кривому Рогу. Влада повідомила про наслідки (фото)

Російські окупанти атакували Кривий Ріг

Сьогодні, 12 березня, російські окупанти влаштували удар по Кривому Розі. Це спричинило пожежу у багатоповерхівці. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

«Вибух у Кривому Розі. Внаслідок ворожої атаки почалася пожежа у багатоповерхівці. Усю інформацію уточнюємо», – написав чиновник.

О 18:35 Повітряні сили Збройних сил України повідомили, що у напрямку Кривого Рогу летить керована авіаційна ракета. Ймовірно, це була Х-59.

Пізніше очільник ОВА повідомив, що у Кривому Розі, наразі, зареєстровано дві загиблі особи. Також є понад 30 постраждалих, з яких п'ятеро потребують оперативного втручання. Серед поранених є дитина. Медики надають необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, що вночі перед 12 березня, ворожі безпілотні літальні апарати типу Shahed атакували Тернопільську область, в результаті чого сталася пожежа на одному з об'єктів інфраструктури в Кременецькому районі.

Також варто зазначити, що в результаті атаки ворожих безпілотників уночі 11 березня, в Харкові пошкоджено будівлі цивільної інфраструктури та житлові будинки.