Українська порноакторка одягнула латекс і показала принади

Українська порноакторка одягнула латекс і показала принади

Українська порноакторка та модель Мая Коноваленко, відома під псевдонімом Ненсі Ейс, зробила прихильникам приємність, опублікувавши нові фото.

На знімках зірка з'явилася в червоній білизні, яка вдало підкреслила її привабливі форми. У своєму образі вона прикрасила себе латексними чоботами і рукавицями, які підійшли до цього стилю.

Усім відомих Ненсі переважно знати завдяки її появі в "соло" та лесбійських порнофільмах. Щодо гетеро-сцен, то вона знімається тільки зі своїм чоловіком по життю, Мартіном Стайном. За свою кар'єру модель знялася в більш ніж 370 порнофільмах, це стало відомо на 2023 рік.

Не забудьте підписатися на наш телеграм-канал новин - INKORR

Крім роботи в порноіндустрії, Ненсі також знялася в фотосесії для книжки "15" відомого українського арт-ню фотографа Руслана Лобанова. Цей фотоальбом є своєрідним привітом з його 15-річної кар'єри.

Перш ніж почала займатися професією порноакторки, Мая працювала продавчинею, нянею і кондукторкою в автобусі. Відвертою вона позувала вперше в 18 років і в індустрії для дорослих почала працювати вже в 2014 році.

На початку російської агресії в Україні Мая висловила свою публічну підтримку країни й зазначила, що зробить все можливе зі своєї сторони, щоб фінансово підтримувати українську армію та молитися за неї.

Українська порноакторка Джозефіна Джексон знялася в еротичній білизні червоного кольору. Вона доповнила свій образ прозорими панчохами і рукавичками, які стильно поєдналися з ним. Також модель продемонструвала свої привабливі груди на близькому плані. На себе вона одягла жовтий купальник з брендовими зав'язками.

Читайте також: