Укрзалізниця запустила потяг до Варшави. Яка вартість квитків

Укрзалізниця запустила потяг до Варшави. Яка вартість квитків

Укрзалізниця розпочала експлуатацію пасажирського потягу Коломия - Варшава, що прямує через пункт пропуску Рава-Руська, як повідомила компанія у неділю.

Тривалість подорожі з Львова до Варшави складає близько дев'яти годин, а вартість квитків починається від 1188 гривень.

Пасажирів із Львова, Івано-Франківська, Стрия, Коломиї, Калуша, Брюховичів і Жовкви перевозить сучасний дизельний поїзд українського виробництва з доступом до Wi-Fi через Starlink. Цей поїзд курсує по колії ширини 1520 мм.

У станції Рава-Руська пасажири здійснюють пересадку на потяг польського перевізника SKPL, який працює на європейській колії з шириною 1435 мм. Це дає можливість пасажирам доїхати до Любліна або Варшави.

Укрзалізниця пропонує місця розташовані як у першому, так і у другому класі. Квитки можна придбати через різні канали продажу, такі як застосунок Укрзалізниці, веб-сайт, чат-бот або каси вокзалів.

Наразі першого тижня продажу вже реалізовано 70% доступних квитків. У майбутньому планується запуск міжнародного поїзда Чоп - Прага, а також працюється над маршрутом Перемишль - Берлін, заявив голова правління Укрзалізниці Євген Лященко.

Нагадаємо, що улітку Укрзалізниця розпочала продаж квитків на жіночі купе, ціна яких не відрізняється від звичайних купе.

Однак, компанія попереджає пасажирів про існування чотирьох схем квиткових шахрайств, від яких слід утримуватися, щоб уникнути негативних наслідків під час подорожі.

Читайте також: